Met Building Blok bied ik de tools om jouw verhalen met succes op het podium te brengen. Ik ondersteun artiesten en creatieve organisaties door artistiek advies te geven bij het maken van een voorstelling en zakelijk advies als fondsenwerver. Mijn doel is om jouw artistieke visie te versterken en financiering voor jouw project te vinden. Met mijn uitgebreide ervaring en liefde voor theater en creatieve projecten, bied ik een geïntegreerde aanpak om jouw artistieke en zakelijke doelen te bereiken.


Artistiek

Ik geloof sterk dat elk succesvol artistiek product voortkomt uit een duidelijke artistieke visie. Mijn rol is om je te inspireren, uit te dagen en te ondersteunen bij het realiseren van deze visie door middel van dramaturgische begeleiding. Ik help bij het vormgeven van het volledige artistieke concept. Mijn doel is om jouw ideeën tot leven te brengen, een artistiek product te creëren dat grenzen verlegt en een blijvende indruk achterlaat bij je publiek.

Zakelijk

Het verwerven van de benodigde financiering is essentieel voor het succes van een artistiek project. Ik analyseer je project en identificeer mogelijke financiële bronnen, zoals subsidies, fondsen en sponsoring. Na een gedetailleerde analyse van je project en doelstellingen, zijn er twee opties: je kunt zelf een projectplan schrijven onder mijn begeleiding, of ik kan het schrijven van het projectplan voor mijn rekening nemen.